Lavazza ®
Filtro Classico 226gr

Добро избалансирана мешавина со ноти на слатка кармела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Filtro Classico 1kg

Добро избалансирана мешавина со ноти на слатка кармела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualita Oro Mountain Grown Tin

Мелено 100% Арабика кафе

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Filtro Classico 1kg

Италијанско еспресо со ноти на овошје и постојан вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualita Oro – Perfect Symphony 250gr Tin

Совршена симфонија за супериорен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualità Rossa 250gr Tin

Кафе со неодолива арома која ви дава енергија и создава магични моменти

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualità Rossa 250gr

Кафе со ароматичен, мазен, добро балансиран вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
il Mattino 250g

 Вкусна и ароматична мешавина со изразени ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualita Oro Mountain Grown 250gr 

Мелено 100% Арабика кафе

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Italiano Classico 250gr

Италијанско еспресо со ноти на овошје и постојан вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Bio Organic 180gr

Органско кафе со полна арома и цветни ноти

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Peru – Andes 180gr

Органско нежно кафе, 100% Арабика

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Brazil – Cerrado 180gr

Органско кафе со силни ноти на мед

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Dek Intenso 250gr

Мешавина на зрна Арабика и Робуста со ноти на кармела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto Ricco 250gr

Еспресо со интензивен вкус, обележан со нежен мирис на свежо овошје и цвеќиња од јасмин

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto Forte 250gr

Силна мешавина на Арабика и Робуста

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto Dolce 250gr

Слатка мешавина на Арабика и Робуста

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto
Classico 250gr

Kвалитетна мешавина на бразилска Арабика и Робуста

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualità Oro 250gr

Уникатна комбинација од 6 врсти на Арабика кафе зрно

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Suerte 250gr

Kомбинација на солиден вкус и незаборавна арома

КУПИ ОВДЕ