Lavazza ®
Aroma Club

Мешавина од 100% Арабика зрна со полн вкус и ноти на кармела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Aroma

Мешавина од 40% Арабика и 60% Робуста која дава силен after-taste

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Forte e Deciso

Кремасто еспресо со богат вкус и силни ноти на какао

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Cremoso

Мешавина од 40% Арабика и 60% Робуста со неодолива кремаста арома

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Bourbon Equilibrato

Арабика кафе со ноти на суво овошје и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Bourbon Intenso

Интензивно кафе со богата арома и неодолива крема

КУПИ ОВДЕ