Lavazza ®
Top Class

Со вкус на темно чоколадо и цимет

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Caffe Crema

100% слатка мешавина од Арабика зрна со густа и златна крема

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Gold Selection

Совршен баланс помеѓу горчливо и слатко

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Gran Espresso

Кафе со богатата крема и интензивен ароматичен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Intenso

Интензивно, кремасто еспресо со постојан, балансиран вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema Lungo

Мешавина од 100% Арабика со слатка, мирисна арома

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Decaffeinato

Безкофеинско, 100% Арабика со слатка арома и ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Dolce

Ароматично еспресо со густа и долготрајна крема

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra!

Префинето еспресо, 100% Арабика сертифицирано од Rainforest Alliance

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Choco Fondente

Вкусно темно чоколадо со интензивна арома

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Delicato

Слатка, нежна, кремаста мешавина

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Ricco

Густо, богато еспресо со чоколаден вкус и одлична текстура

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Vigoroso

Силна мешавина со полно тело

КУПИ ОВДЕ