Lavazza ®
Espresso Italiano Classico 1kg

Слатко и деликатно, со ноти на овошје и постојан вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Cremoso 1kg

Нежно еспресо со постојана крема и пријатен вкус со ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Aromatico 1kg

Постојана крема и пријатен вкус со ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Caffè Crema Gustoso 1kg

Зачинета Арабика и интензивни зрна кафе Робуста со ноти на лешник

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Caffe Crema Classico 1kg

Убав баланс помеѓу интензивност, арома и крема

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Caffe Crema Dolce 1kg

Слатка и ароматична мешавина на 100% Арабика зрна кафе

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto Forte 1kg

Мешавина составена од слатката бразилска Арабика и најдобрата Робуста

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto Classico 1kg

Мешавина од бразилска Арабика и Робуста

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Aroma Brown 1kg

Долготрајната, кремаста текстура го прави идеално кафе за уживање

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualità Rossa 1kg

Мешавина со уникатна арома, богата и исклучително добра текстура

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Suerte 1kg

Комбинација на солиден вкус и незаборавна арома

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualita Oro 1kg

Слатко кафе направено од 100% Арабика зрна кафе

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualita Oro Mountain Grown 1kg

Темно печени 100% Арабика зрна, со ноти на суво овошје и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema Decaffeinato 500gr

Совршен баланс на декофеинско кафе со ароматични ноти на мед

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Gran Riserva 1kg

Со ноти на јаворов сируп и орев

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Top Class 1kg

Со вкус на темно чоколадо и цимет

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Gold Selection 1kg

Совршен баланс помеѓу горчливо и слатко

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Super Gusto UTZ 1kg

Кафе со ноти на слатка кармела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Aroma Blue 1kg

Богата текстура со вкус на кикиритки и морско оревче

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Super Crema 1kg

Кафе со богата крема и ароматичен вкус, со ноти на печен лешник и кафеав шеќер

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Gran Espresso 1kg

Кафе со богата крема и одличен вкус, со ноти на какао

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Barista Intenso 1kg

Интензивно кафе, со ноти на какао и дрво, со интензивен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Barista Gran Crema 1kg

Кафе со богата крема, ноти на сушено овошје, цвеќиња и ореви

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Espresso Barista Perfetto 1kg

Слатко и ароматично кафе, со ноти на цвеќе и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
 !Tierra! Brasile 100% Arabica 1kg

Интензивно кафе со ноти на темно чоколадо, лешници и карамела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Brasile Extra Intense 1kg

Интензивна мешавина, со слатки ноти на житарици и путер

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Selection 100% Arabica 1kg

Уникатна мешавина слатки ноти со нежна арома на свежо цвеќе и овошје

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Colombia 100% Arabica 1kg

Ароматично кафе со ноти на тропско овошје, кора од лимон и јасмин

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Bio Organic 1kg

Одлична мешавина на 100% Арабика зрна кафе

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema Ricca UTZ 1kg

Мешавина на различни Арабика и Робуста зрна, со ноти на суво овошје и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Gusto Forte Intenso 1kg

Интензивна мешавина на различни зрна кафе, со богат и ароматичен вкус

КУПИ ОВДЕ