Lavazza ®
¡Tierra! Brasile Cerrado

Уникатно 100% Арабика кафе со карактеристични ноти на мед и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Perù Ande 

Нежно кафе со цветни ноти, 100% Арабика сертифицирано од ‘Rainforest Alliance’

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
¡Tierra! Bio Organic

Органско слатко кафе со ароматични ноти на овошје и бисквити

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Delizioso

Мека мешавина на еспресо,со сладок вкус и ликерски ароматични ноти

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Suerte

Богато кафе, со ноти на какао и лесни навестувања на тутун

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Intenso

Силна мешавина на Арабика и Робуста со изразит вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualita Rossa

Мешавина на бразилска Арабика и Робуста со изразен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Qualità Oro – Sinfonia Perfetta

Совршена симфонија со уникатен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Dek Cremoso

Бразилската Арабика без кофеин, со богат вкус и силна арома

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Lungo Dolce

Слатка азиска и средноамериканска Арабика со овошни ноти

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Crema e Gusto

Ароматично еспресо, со ноти на ликер и чоколадо

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ®
Passionale

Еспресо со интензивен вкус, кармелизирано со ноти на чоколадо

КУПИ ОВДЕ