Lavazza ® Vigoroso

Интензивно и кремасто кафе со долготраен вкус на карамела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Ristretto

Италијанско ристрето кафе со интензивен и нежен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Delicato

Слатка мешавина со деликатни ноти и мирис на планински цвеќиња

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Deciso

Бразилско кафе со ориентални и слатки ноти на какао

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Colombia

Арабика кафе со префинет вкус и пријатни овошни ноти

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Armonico

Кафе со силни ноти на печени житарки и карамела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Decaffeinato Ricco

Кадифена мешавина со сладок и богат вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Bio Organic

Органско 100% Арабика кафе со цветен и нежен вкус

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Lungo Intenso

Интензивно кафе со ноти на суво овошје и чоколада

КУПИ ОВДЕ