Lavazza ® Intenso

Интензивно еспресо со силни ноти на слатка карамела

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Cremoso

Еспресо со вкусна крема и силни ноти на чоколадо и суво овошје

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Cappuccino

Слатко капучино проследено со млечна неодолива крема

КУПИ ОВДЕ

Lavazza ® Bio

100% ОРГАНСКО Арабика кафе со ноти на суво овошје

КУПИ ОВДЕ